Штормовий вітер і хуртовини: синоптики попередили про різку зміну погоди

Читать на русском
Погода - сніг 29 січня та вдень 31 січня значний сніг, хуртовини, на Закарпатті значний дощ з мокрим снігом, приріст снігового покриву 20-30 см; на дорогах ожеледиця.
Ілюстративне фото.Фото - ДСНС.

Через ускладнення погодних умов, яке очікується в Україні до кінця січня, можливе порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

«Ускладнення погодних умов відповідає І рівню небезпечності, спричинятиме порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. У Карпатах порушення, місцями припинення руху транспорту на дорогах (ІІ рівень небезпечності)», - сказано у повідомленні пресслужби ДСНС України.

Нові дороги і земельна реформа: обіцянки політиків на 2020 рікМистецтво давати обіцянки не має нічого спільного з їх виконанням. Що влада та політики вже реалізували та які обіцянки мають виконати у цьому році?

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, очікується помірний сніг 29 січня, та вдень 31 січня значний сніг, хуртовини, на Закарпатті значний дощ з мокрим снігом, приріст снігового покриву 20-30 см; на дорогах ожеледиця.

У західних, північних, Полтавській та Харківській областях мокрий сніг, утворення нестійкого снігового покриву висотою 3-10 см; місцями налипання мокрого снігу, хуртовини, на дорогах ожеледиця.

29-30 січня в Україні пориви вітру 15-20 м/с.

По Києву та Київській області вранці 29 січня туман, видимість 200-500 м.

Нагадаємо, 29 січня температура повітря протягом доби від 1° морозу до 4° тепла(вдень на півдні країни 5-10° тепла).

У пресслужбі «Укравтодору» повідомили, що сьогодні зранку в північних, центральних та південних областях спостерігається туман, на сході країни невеликий дощ. В західних областях дощ з мокрим снігом при плюсовій температурі. Середня температура повітря -1+4

На перевалах Івашківській, Орявський, Торунський випадає сильний сніг, де вже випало до 10-15 см. На Ужоцькому, Яблунецькому, Вишківському невеликий сніг до 5 см., на решті перевалах йде дощ при плюсовій температурі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: