Синоптики дали прогноз на кінець січня

Читать на русском
У понеділок, 27 січня,** погода в країні буде малохмарною і сухою. Температура повітря вдень коливатиметься від +1 до +3 на півночі і в межах +2...+5 на решті території.

У кінці січня в Україні синоптики прогнозують дощі з мокрим снігом.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

У понеділок, 27 січня, погода в країні буде малохмарною і сухою. Температура повітря вдень коливатиметься від +1 до +3 на півночі і в межах +2...+5 на решті території. У південних областях очікується від +4 до +7 тепла. Вночі прохолодно буде в усіх областях. Нічна температура повітря коливатиметься від 0 до -3.

У вівторок, 28 січня, велику територію країни накриють невеликі дощі зі снігом. Без опадів буде лише місцями на заході і півночі. Незважаючи на опади температура повітря зросте. Так, вдень термометри коливатимуться від +3 до +5 у всіх областях, лише на півдні повітря прогріється до +7. Вночі також потеплішає, прогнозують від 0 до +2.

У середу, 29 січня, опади охоплять всі сфери. Температура повітря вдень коливатиметься від +3 до +5. У південних областях очікується потепління до +9 градусів. Вночі також очікується потепління до +1...+3 градусів.

У четвер, 30 січня, опади відступлять з південних і Запорізької областей. На решті території збережуться дощі з мокрим снігом. Прогнозується денна температура повітря в межах +1...+4 градусів. На півдні температура спаде, очікується до +3...+6. Вночі місцями похолодає до -1, на решті території від 0 до +2.

Останній день місяця, 31 січня, відзначиться малохмарною погодою на півдні і південному сході, і значними опадами на решті території. Температура повітря вдень коливатиметься від +1 до +4 градусів, вночі похолодає до -1. У південних областях вдень до +5...+6 градусів.

Раніше синоптики попередили водіїв про негоду на дорогах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: