Погода в Україні: туман і ожеледь на дорогах

Читать на русском
Погода в Україні 28 січня погіршиться, туман та ожеледь на дорогах. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Погода в Україні 28 січня погіршиться, туман та ожеледь на дорогах. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Водіїв попередили, що на дорогах сьогодні ожеледиця.

Синоптики дали прогноз на кінець січняУ понеділок, 27 січня,** погода в країні буде малохмарною і сухою. Температура повітря вдень коливатиметься від +1 до +3 на півночі і в межах +2...+5 на решті території.

Також у пресслужбі «Укравтодору» повідомили, що в центрі, деяких західних та східних областях країни спостерігається туман, Закарпатській, Миколаївській та Херсонській областях місцями невеликий дощ. Середня температура повітря -3+2 сході та заході країни 0-2.

Покриття на дорогах державного значення в більшості областей місцями мокре.

Нагадаємо, синоптики прогнозували, що у Рівненській, Хмельницькій, Чернівецькій, Донецькій, Запорізькій та Дніпровській областях сьогодні дощі. У всіх інших - хмарно. У столиці сьогодні також хмарно. Вдень +4+6, а вночі 0+2.

Додамо, що погода в Україні в найближчі дні погіршиться, спостерігатимуться дощі зі снігом, які буде супроводжувати сильний вітер.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: