На Луганщині затримали інформатора сепаратистів «ЛНР»

Читать на русском
Відзначається, що 21 січня співробітники СБУ затримали чоловіка в прикордонному пункті пропуску Танюшівка, коли він намагався в'їхати на підконтрольну української влади територію у своїх справах.

У Луганській області був затриманий пособник сепаратистів ОРЛО.

Про це пише пресслужба СБУ в середу, 29 січня.

Чому КСУ не розглядатиме закони про амністію бойовиків та особливий порядок місцевого самоврядуванняЮрист пояснив, чи зможуть нардепи знову звернутись до КСУ, щоб перевірити ці закони на конституційність.

За даними оперативників, навесні 2014 житель Сєвєродонецьку збирав інформацію про переміщення підрозділів сил АТО в Старобільському та Сватівському районах. Для цього він залучив двох інформаторів. Отримані відомості зловмисник передавав ватажкам угруповання «армія південного сходу» для підготовки диверсій.

«Понад п'ять років сєвєродончанин переховувався від українських правоохоронців на території РФ. У рамках розпочатого кримінального провадження зловмисник був оголошений в розшук», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що 21 січня співробітники СБУ затримали чоловіка в прикордонному пункті пропуску Танюшівка, коли він намагався в'їхати на підконтрольну українській владі територію у своїх справах.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину за статтею про сприяння діяльності терористичної групи чи терористичної організації (ч.1 ст.258-3 КК України).

Раніше прикордонники затримали бойовика «самооборони Криму».

Також нагадаємо, бойовик «ДНР» під дією наркотиків розстріляв своїх товаришів по службі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: