Сепаратисти перекинули танки в Дебальцеве – ОБСЄ

Читать на русском
Місія ОБСЄ на Донбасі зафіксувала сім танків на вантажному потязі, що прямував у напрямку Дебальцевого.

Місія ОБСЄ на Донбасі зафіксувала сім танків на вантажному потязі, що прямував у напрямку Дебальцевого (58 км на північний схід від Донецька).

Про це повідомляє пресслужба місії у п'ятницю, 11 січня.

Місія ОБСЄ виявила «Град» сепаратистів «ЛНР»Спостерігачі СММ ОБСЄ на Донбасі зафіксували порушення зі сторони сепаратистів щодо відведення важкого озброєння.

За інформацією місії, озброєння розміщено з порушенням ліній відведення у тимчасово непідконтрольних уряду України районах.

У Донецькій області станом на 10 січня місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, а також зафіксувала більше вибухів (близько 70) порівняно з попереднім звітним періодом (приблизно 30 вибухів).

Місія ОБСЄ повідомляє, що більшість порушень режиму припинення вогню, включаючи вибухи, відзначалося в районах на північ і північний схід від Широкиного (100 км на південь від Донецька).

Нагадаємо, що раніше в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще один зазнав поранень.

Також повідомлялося, що на Донбасі поранені троє військових. Сепаратисти різко збільшили кількість обстрілів позицій ЗСУ. Напередодні зафіксували три обстріли, з початку поточної доби - ще два.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: