Криклій розповів, коли наглядова рада «Укрзалізниці» розгляне звільнення Кравцова

Читать на русском
Наглядова рада Укрзалізниці розглядає питання звільнення голови компанії Євгена Кравцова і ухвалить рішення протягом декількох тижнів.

Наглядова рада «Укрзалізниці» розглядає питання звільнення голови компанії Євгена Кравцова і ухвалить рішення протягом декількох тижнів.

Про це в кулуарах форуму «Дороги UA 2020» повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій, передає пресслужба відомства.

«Я розраховую, що рішення з цього питання (звільнення Кравцова – ред.) буде протягом декількох тижнів. Тому що це процедура, яка потребує рішення наглядової ради», – зазначив Криклій.

За його словами, наглядова рада «Укрзалізниці» проводить серію засідань з цього питання.

«Якби це було моє особисте рішення, то я б уже підписав заяву на звільнення. Але процедура інша», - заявив глава міністерства.

Він також зазначив, що компанія приділяла пасажирській складовій дуже мало уваги, унаслідок чого українці отримували послуги вкрай низької якості.

«Тому ми найближчим часом будемо міняти керівництво «Укрзалізниці», - заявив міністр, додавши, що окрім питання звільнення Кравцова, в компанії є й інші проблеми.

Водночас Криклій повідомив, що йому поки що невідомо про охочих обійняти посаду Кравцова.

Нагадаємо, ще 3 грудня минулого року Кравцов попросив наглядову раду зібратися наступного тижня для розгляду питання його звільнення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: