Ситуація на Донбасі: 9 обстрілів, є поранений

Читать на русском
У п'ятницю, 24 січня, в районі проведення ООС збройні формування РФ дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

У п'ятницю, 24 січня, в районі проведення ООС збройні формування РФ дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

В результаті обстрілу військовослужбовець отримав поранення, пише пресцентр ООС в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 січняСитуація на сході країни станом на 24 січня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстріляв українські позиції з заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також була присутня снайперська активність.

П'ять обстрілів по українських позиціях відкривалися в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, а саме неподалік Талаківки, два рази поруч із Пісками, поблизу Павлопіля і в районі населеного пункту Опитне.

Чотири ворожих обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ - неподалік Новолуганського, двічі поблизу населеного пункту Луганське і поряд із Ореховим.

«Сьогодні, 24 січня, в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення», - йдеться в повідомленні.

Раніше ООН направила понад 100 тонн гумдопомоги на Донбас.

Також нагадаємо, Зеленський назвав умову для миру на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: