Зведення штабу ООС 22 січня: 3 обстріли, втрат немає

Читать на русском
Протягом минулої доби, 22 січня, збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат з української сторони немає.

Протягом минулої доби, 22 січня, збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат з української сторони немає.

Про це повідомляє пресслужба операції Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 21 січняСитуація на сході країни станом на 21 січня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Відзначається, що противник обстріляв позиції з заборонених Мінськими домовленостями 82-мм мінометів, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Два обстріли по українських позиціях зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, а саме: неподалік від населеного пункту Красногорівката та поруч із Водяним.

Один обстріл по українських позиціях відкривався неподалік населеного пункту Зайцеве, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ. Противник застосував міномети калібру 82-мм - 4 міни, станковий протитанковий гранатомет - 3 постріли, великокаліберні кулемети і інше стрілецьку зброю

«Вчора, 21 січня, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було. З початком цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли», - йдеться в повідомленні.

Раніше бойовики на Донбасі обстріляли Красногорівку.

Також нагадаємо, Зеленський обговорив з головою ОБСЄ розширення місії на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: