ВАКС вирішив заочно судити колишнього нардепа Онищенка

Читать на русском
Колегія суддів ВАКС задовольнила клопотання прокурорів про проведення спеціального засідання щодо екснардепа Олександра Онищенка.

Колегія суддів ВАКС задовольнила клопотання прокурорів про проведення спеціального засідання щодо екснардепа Олександра Онищенка.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Затримання Онищенка в Німеччині: проти кого олігарх може дати свідченняДиректор НАБУ Артем Ситник анонсував, що колишнього нардепа примусово повернуть до України, і це станеться орієнтовно в грудні 2019 року.

Судді звернулися в порядку міжнародного співробітництва до Німеччини для виклику колишнього народного депутата. У зв'язку з чим розгляд справи було відкладено до 10:00 4 травня 2020 року.

Онищенко фігурує у кримінальній справі про організацію так званих «газових схем» під час перебування народним депутатом. У липні 2016 року Верховна рада зняла з нього недоторканність і дала згоду на арешт, проте Онищенко зник за кордоном. Восени цього року він програв усі судові процеси в Іспанії та іспанська влада винесла рішення про його екстрадицію.

Раніше в САП розповіли, коли екстрадують Онищенка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: