НБУ і Кабмін обговорили стан валютного ринку

Читать на русском
Керівництво Національного банку України та представники економічного блоку Кабінету міністрів у понеділок, 20 січня, провели неформальну зустріч.

Керівництво Національного банку України та представники економічного блоку Кабінету міністрів у понеділок, 20 січня, провели неформальну зустріч.

Про це повідомляє пресслужба НБУ.

Долар по 24 гривні. В якій валюті українцям зберігати заощадження?Згідно з даними НБУ, офіційний курс долара на 10 січня 2020 року різко виріс до 24,11 гривень, що на 28 копійок вище порівняно з попереднім банківським днем.

У зустрічі 20 січня взяли участь голова НБУ Яків Смолій, міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов та його заступник Сергій Ніколайчук, міністр фінансів Оксана Маркарова та головний економіст Мінфіну Олександра Бетлій, а також члени правління центробанку - перший заступник голови НБУ Катерина Рожкова і заступники голови Дмитро Сологуб та Олег Чурій.

У НБУ нагадали, що наради центробанку з Кабміном відбуваються щотижня і мають на меті координацію в площині монетарної та економічної політик. Зустрічі є майданчиком для інформування і обговорень і не призначені для ухвалення рішень.

Раніше НБУ оприлюднив Програму дій на 2020 рік, яка є річною дорожньою картою для реалізації середньострокової Стратегії центрального банку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: