Гончарук анонсував кадрові ротації в Кабміні

Читать на русском
Олексій Гончарук сказав, що в уряді плануються нові призначення, зокрема зміна міністра розвитку громад і територій.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук розповів, що в уряді плануються нові призначення, зокрема зміна міністра розвитку громад і територій.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «Україна 24».

Що обіцяють зробити міністри уряду Гончарука в 2020 роціТотальну цифровізацію України, перехід керівництва армії на стандарти НАТО, відкритий ринок землі обіцяють міністри уряду в 2020 році.

«Нові призначення і кадрові зміни будуть. Одне я вже підписав і передав до парламенту – це міністр розвитку громад. Людина на цій позиції буде замінена. Інші призначення теж будуть», – уточнив очільник уряду.

Він також повідомив про плани ввести до складу Кабміну посаду віце-прем’єра з розвитку громад.

Гончарук пояснив, що ця посада потрібна для координації під час створення громад по всій країні та проведення в них місцевих виборів восени.

Нагадаємо, профільний комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній раді призначити Дениса Шмигаля на посаду віце-прем’єр-міністра – міністра розвитку громад та території, а також звільнити з посади Олену Бабак.

Як відомо, прем'єр України подав прохання про відставку 17 січня після появи в інтернеті аудіозапису, на якому хтось з голосом, схожим на його голос, критикує «примітивне розуміння» Зеленським економічних процесів.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський не прийняв прохання Гончарука про відставку.

Також Гончарук висловив надію на те, що спецслужби встановлять осіб, які причетні до запису розмов на нараді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: