Через затори в Києві автобусам і тролейбусам змінили графік руху

Читать на русском

Затори в Києві. Автобусам та тролейбусам дозволили змінити графік руху. Мова йде про тролейбусні маршрути №29, 30, 30к, 31, 47 та автобусні маршрути №21, 101, 114, 73 на Керченській площі - Північний міст.
Ілюстративне фото.

В Києві введено оперативне положення на тролейбусних та автобусних маршрутах через затори.

Як повідомили у пресслужбі «Київпастрансу», мова йде про тролейбусні маршрути №29, 30, 30к, 31, 47 та автобусні маршрути №21, 101, 114, 73 ( на Керченській площі - Північний міст).

«З причини скупчення автотранспорту курсуємо без дотримання графіка руху», - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними Google Maps, затори утворились на Північному мосту, проспекті Романа Шухевича, бульварі Перова, мосту імені Патона, проспекті Соборності, Дарницькому мосту. Крім того, пробки на бульварі Шевченка, проспекті Перемоги, проспекті Валерія Лобановського.

Ускладнений рух транспорту біля станцій метро «Контрактова площа», «Вокзальна», «Університет», «Либідська», «Голосіївська», «Гідропарк», «Лівобережна», «Дарниця», на Троєщині.

Нагадаємо, водіїв сьогодні попередили про ожеледицю та засніжені перевали.

Покриття на дорогах державного значення у більшості областей сухе, в Івано-Франківській області місцями засніжене, місцями ожеледь у Дніпропетровській, Рівненській, Херсонській та Запорізькій областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: