«Укравтордор» попередив про засніжені дороги та ожеледицю

Читать на русском
Відзначається, що на перевалочних ділянках доріг без опадів, при цьому на Вишківському перевалі невеликий сніг. Стан покриття перевалів місцями засніжений.

Водіїв попередили про засніжені дороги та ожеледі на них.

Про це повідомляє сайт «Укравтодору» у понеділок, 6 січня.

Зокрема, автодороги державного значення на ранок понеділка, 6 січня, в низці областей України засніжені, також місцями - мокро, на перевалочних ділянках доріг теж місцями засніжені.

«Станом на 6:00 6 січня місцями невеликий сніг у Чернівецькій та Черкаській областях, туман в Одеській і Запорізькій, ожеледь у Херсонській, туман у Кіровоградській області. На решті території без опадів. Покриття на дорогах державного значення мокре, в Закарпатській і Івано-Франківській місцями засніжене, в Рівненській, Одеській та Херсонській областях місцями ожеледиця», - зазначено в повідомленні.

Відзначається, що на перевалочних ділянках доріг без опадів, при цьому на Вишківському перевалі невеликий сніг. Стан покриття перевалів місцями засніжений.

«Виконуються роботи з очищення проїжджої частини доріг від снігу та обробка протиожеледними матеріалами. Проїзд усіма ділянками доріг державного значення забезпечений, заторів у русі не зафіксовано», - інформує «Укравтодор».

Раніше «Укравтодор» попередив про туман та ожеледицю.

Також нагадаємо, «Укравтодор» анонсував збільшення бюджету на дороги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: