Прокуратура передала до НАБУ справу про заволодіння коштами у Вінниці

Читать на русском
Заступник генпрокуратура передав до Національного бюро справу про можливе заволодіння грошами комунальними підприємствами.
Вінницяоблводоканал

Генеральна прокуратура України передала до Національного антикорупційного бюро кримінальне провадження про можливе привласнення коштів державного та місцевих бюджетів шляхом зловживання службовим становищем комунальними підприємствами Вінниці.

Відповідну постанову 13 листопада 2019 року виніс заступник генерального прокурора, йдеться у рішенні апеляційної палати Вищого антикорупційного суду, повідомляє «Слово і Діло».

Під час досудового розслідування встановлено, що невстановлені службові особи органу державної влади за попередньою змовою із службовими особами міського комунального унітарного підприємства «Міськсвітло» у Вінниці, комунального підприємства «Вінницяоблводоканал» та службовими особами підконтрольних юридичних осіб здійснили привласнення коштів державного та місцевих бюджетів шляхом зловживання службовим становищем.

Як вказується у рішенні, КУП «Міськсвітло» подало скаргу на рішення про арешт вилученого майна у приміщенні підприємства, а саме низку документів. ВАКС мав розглянути апеляцію 15 січня.

Нагадаємо, ГПУ передала до НАБУ справу про землю в Київській області. Раніше Генпрокуратура передала до НАБУ справу про продаж комунального майна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: