В Ірані заявили про арешт причетних до падіння літака МАУ

Читать на русском
Представник судової влади Ірану заявив, що кілька людей, причетних до падіння українського літака під Тегераном, були арештовані, повідомляє Reuters.

Представник судової влади Ірану заявив, що кілька людей причетних до падіння українського літака МАУ під Тегераном, були арештовані.

Як пише Reuters, інші подробиці чиновник не повідомив.

Катастрофа літака МАУ в Ірані: що відомо цієї миті (доповнено)Український літак авіакомпанії МАУ впав 8 січня в Ірані. На борту літака було 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Усі загинули.

Нагадаємо, літак рейсу PS752 прямував із Тегерана до Києва. Він вилетів з іранського аеропорту о 6:10 за місцевим часом і за кілька хвилин після зльоту зник із радарів.

Згідно з останніми даними на борту літака було 167 пасажирів і 9 членів екіпажу, усі вони загинули. Як спочатку повідомила місцева влада, а пізніше і міністр закордонних справ України Вадим Пристайко, більшість людей у літаку – громадяни Ірану.

Інформація щодо країн походження загиблих: Іран – 82, Канада – 63, Україна – 2+9 (екіпаж), Швеція – 10, Афганістан – 4, Німеччина – 3, Велика Британія – 3.

11 січня Іран офіційно визнав, що літак МАУ збили його військові, які помилково прийняли його за ворожу ціль.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: