ВР розгляне постанову через атаку на український літак МАУ в Ірані

Читать на русском
Завтра ВР може розглянути постанову через атаку на український літак МАУ в Ірані, сказав Разумков.

У вівторок, 14 січня, ВР планує розглянути постанову через атаку на український літак МАУ в Ірані. Про це повідомив спікер ВР Дмитро Разумков.

«Я хотів би звернутись до комітетів з питань Національної безпеки та оборони та міжнародного співробітництва провести засідання, висловити свою позицію, позицію Верховної ради. Так само я звертаюсь до наших колег підготувати постанову ВРУ щодо цих подій, зробити це якомога швидче», - заявив Разумков.

Катастрофа літака МАУ в Ірані: що відомо цієї миті (доповнено)Український літак авіакомпанії МАУ впав 8 січня в Ірані. На борту літака було 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Усі загинули.

Спікер додав, що засідання комітету відбудеться у другій годині.

«Деякі напрацювання вже є. Засідання комітету відбудеться у другій годині. Розглянути її, доопрацювати для того, щоб ми завтра вже могли її розглянути», - додав він.

Нагадаємо, Boeing-737, який здійснював рейс з Тегерана до Києва, зазнав аварії вранці 8 січня відразу після зльоту з аеропорту іранської столиці. На борту перебувало 167 пасажирів і дев'ять членів екіпажу, усі вони загинули.

11 січня влада Ірану визнала, що літак «Міжнародних авіаліній України» в Тегерані був збитий військовими.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: