СБУ розслідує катастрофу літака МАУ в Ірані за трьома статтями

Читать на русском
Головне слідче управління Служби безпеки України розслідує катастрофу лайнера Boeing 737 МАУ в Ірані за трьома статтями Кримінального кодексу.

Головне слідче управління Служби безпеки України розслідує катастрофу лайнера Boeing 737 «Міжнародних авіаліній України» в Ірані за трьома статтями Кримінального кодексу.

«СБУ за дорученням Офісу генпрокурора почало розслідування обставин авіакатастрофи Боїнга за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту), ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) і ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України», - пише «Інтерфакс-Україна» з посиланням на СБУ.

Катастрофа літака МАУ в Ірані: що відомо цієї миті (доповнено)Український літак авіакомпанії МАУ впав 8 січня в Ірані. На борту літака було 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Усі загинули.

Відзначається, що на цьому етапі розслідування йде збір інформації.

Нагадаємо, Boeing-737, який здійснював рейс з Тегерана до Києва, зазнав аварії вранці 8 січня відразу після зльоту з аеропорту іранської столиці. На борту перебувало 167 пасажирів і дев'ять членів екіпажу, усі вони загинули.

11 січня влада Ірану визнала, що літак «Міжнародних авіаліній України» в Тегерані був збитий військовими.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: