Новий султан Омана назвав головні кроки в зовнішній політиці

Читать на русском
Новий султан Омана Хайтам бен Тарік Аль Саїд має намір продовжувати зовнішню політику свого попередника султана Кабуса бін Саїда.

Новий султан Омана Хайтам бен Тарік Аль Саїд має намір продовжувати зовнішню політику свого попередника султана Кабуса бін Саїда.   Про це повідомляють місцевий ЗМІ в неділю, 12 січня.

Відзначається, що новий султан буде намагатися підтримувати мирне співіснування між народами і продовжить дотримуватися принципів управління попереднього султана.

«Ми будемо продовжувати ту ж лінію, що і попередній султан, і керуватися принципами, які він стверджував у зовнішній політиці нашої країни, мирне співіснування між народами і людьми і добросусідської поведінки невтручання», - заявив він.

Нагадаємо, міністр культури і національної спадщини Омана Хайсам бен Тарек Аль Саїд став новим главою держави після смерті султана Кабуса бен Саїда Аль Саїда.

Відзначимо, в Омані помер султан Кабус Бен Саїд, який правив державою Перської затоки 50 років. Монарху було 79 років. Султан не залишив спадкоємців, а тому рішення про те, хто стане новим монархом, ухвалювалося членами його сім'ї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: