Водіїв попередили про негоду на дорогах

Читать на русском
Невеликий сніг в Київській області, подекуди дощитиме в Дніпропетровській, Полтавській, Рівненській, Сумській та Чернігівській областях, місцями в центральних і південних областях туман.
Ілюстративне фото.

В «Укравтодорі» розповіли про стан автомобільних доріг в Україні на суботу, 11 січня.

Як повідомляє пресслужба відомства, місцями невеликий сніг в Київській області, подекуди дощитиме в Дніпропетровській, Полтавській, Рівненській, Сумській та Чернігівській областях, місцями в центральних і південних областях туман.

Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре. На перевальних ділянках доріг без опадів. Стан покриття на Яблунецькому перевалі - місцями ожеледиця, Ужоцькому та Вишківському - місцями засніжене.

На дорогах виконуються роботи з обробки покриття протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, шляхопроводів, заокруглених ділянок.

Проїзд усіма ділянками доріг державного значення забезпечений, заторів в русі не зафіксовано.

Нагадаємо, синоптики прогнозують, що 12 січня погода буде відчуватися більш теплою. У неділю небо над Україною буде ясним, погода сонячна, але можливі пориви вітру швидкістю до 7-12 м/с. Заморозків в нічний час в цей день практично не очікується.

13 січня потеплішає ще на 1-2 градуси по всій країні.

Раніше синоптики повідомляли, що у січні 2020 року середня місячна температура в Україні очікується в межах 0-4 градусів морозу, в Криму до 3 градусів тепла.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: