У Мінекономіки хочуть переглянути макропрогноз для країни

Читать на русском
Міністерство економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства збирається переглянути свій макропрогноз.

Глава Мінекономіки Тимофій Милованов повідомив, що міністерство економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства збирається переглянути макропрогноз для України в січні у зв'язку з валютним курсом.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Милованов вважає, що такі кроки можуть спричинити перегляд бюджету на 2020 рік.

«Мінекономіки перегляне свій макропрогноз в січні. У зв'язку з іншим валютним курсом. А це дозволить переглянути показники бюджету на 2020 рік Міністерству фінансів», - написав міністр.

Аналізуємо макропрогноз Кабміну: що зробить українців заможнішимиАндрій Вігірінський та Богдан Бондаренко розбирають Макропрогноз Кабміну та пояснюють простими словами, чи чекає на українців фінансове благополуччя.

Крім того, Милованов також раніше прокоментував дані Держстату, які свідчать про падіння цін в грудні 2019 і уповільнення річної інфляції 4,1% - це нижче цілей, поставлених Національним банком України.

Нагадаємо, раніше міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов заявляв, що очікує зміцнення курсу в 2020 році. Це, за словами міністра, буде залежати від розвитку економіки та ситуації на світових ринках.

Більше про коливання курсу - за посиланням.

Раніше юрист Андрій Вігірінський в відеопроекті «Слово і Діло» «Гра на підвищення» проаналізував макропрогноз Кабміну і розповів, що зробить українців багатшими.

Також пропонуємо згадати, яким був курс долара та інші економічні показники на момент обрання Зеленського.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: