Укргідрометцентр підготував прогноз на січень

Читать на русском
У січні 2020 року середня місячна температура в Україні очікується в межах 0-4 градусів морозу, в Криму до 3 градусів тепла.

У січні 2020 року середня місячна температура в Україні очікується в межах 0-4 градусів морозу, в Криму до 3 градусів тепла.

Згідно з прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, місячна кількість опадів очікується 21-60 мм, в горах Криму до 124 мм, у західних областях дещо менше, на решті території в межах середніх багаторічних значень.

Політичний прогноз на 2020 рік: які зміни чекають на УкраїнуУ коментарі порталу політичний експерт Олександр Мусієнко наголосив, що Україні навряд чи варто розраховувати на велике диво 2020 року.

Як зазначають в Укргідрометцентрі, середня місячна температура повітря січня в Україні складає 1-6 градусів морозу, в Карпатах, на сході та північному сході країни місцями 7-8 градусів морозу.

Абсолютний мінімум температури повітря становить 23-37 градусів морозу, у Харківській, Дніпропетровській, Київській, Сумській областях та в Карпатах місцями 38-39 градусів морозу, у Черкаській та Луганській областях місцями 40-42 градусів морозу, на узбережжі Криму 13-22 градусів морозу. Абсолютний максимум - 7-14 градусів тепла, на Прикарпатті, у південних, Дніпропетровській, Кіровоградській областях до 15-18 градусів, в Криму до 21 градусів тепла.

Нагадаємо, в комунальній корпорації «Київавтодор» радили на Новий рік користуватися громадським транспортом.

Також наші експерти підготували політичний прогноз на 2020 рік.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: