Дощі та нічні заморозки: прогноз погоди

Читать на русском
У столиці сьогодні буде хмарна і дощова погода. Температура повітря вдень коливатиметься від +3 до +5.

Погода в Україні сьогодні, 11 січня, буде переважно дощовою, вночі місцями заморозки, температура повітря підніметься до +8.

Про це йдеться в повідомленні Гідрометцентру.

Синоптики прогнозують невеликий дощ і мокрий сніг, вдень у східних та Сумській областях помірні опади (тільки в західних, Одеській і Миколаївській областях вночі без істотних опадів).

Вночі та вранці в Україні, крім західної частини, місцями туман; на дорогах, крім південних і центральних областей, місцями ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, вдень у західних областях окремі пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від +3 до -2, у Карпатах від -3 до -8, вдень від +1 до +6, у південній частині місцями від +7 до +9.

У столиці сьогодні буде хмарна і дощова погода. Температура повітря вдень коливатиметься від +3 до +5. Вночі термометри у Києві покажуть від 0 до -2.

Зазначимо, синоптики прогнозують, що 12 січня погода буде відчуватися більш теплою. У неділю небо над Україною буде ясним, погода сонячна, але можливі пориви вітру швидкістю до 7-12 м/с. Заморозків в нічний час в цей день практично не очікується.

13 січня потеплішає ще на 1-2 градуси по всій країні.

Раніше синоптики повідомляли, що у січні 2020 року середня місячна температура в Україні очікується в межах 0-4 градусів морозу, в Криму до 3 градусів тепла.

Також в «Укравтодорі» розповіли про обмежену видимість на дорогах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: