Зведення ООС: загинув 1 військовослужбовець, ще одного поранили

Читать на русском
У четвер, 9 січня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще один отримав поранення.

У четвер, 9 січня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще один отримав поранення.

Згідно з даними штабу, минулої доби російсько-окупаційні війська 6 разів порушували режим припинення вогню. Заборонене Мінськими угодами озброєння при обстрілах не застосовувалося, інформує штаб ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 9 січняСитуація на сході країни станом на 9 січня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Так, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї було обстріляно укріплення підрозділів Об'єднаних сил в районі Павлополя, Водяного, Невесельського, Пісків, Красногорівки та Хутора Вільний.

Через ворожі обстріли один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один отримав поранення.

Крім того, з початку 10 січня російські незаконні збройні формування з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли позиції українськиї військових поблизу Мар'їнки.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підтвердив, що восени 2020 року планує провести місцеві вибори на всій території України.

«Слово і Діло» спитало у експерта,чи можуть провести вибори в ОРДЛО восени разом з усією Україною.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: