Оприлюднили супутникове фото наслідків удару Ірану по базі США

Читать на русском

На фотографії, наданій компанією Planet та Інститутом міжнародних досліджень Мідлбері в Монтереї, видно пошкоджені ударами ракет ангари та будівлі.

ЗМІ опублікували супутникову фотографію, на якій видно наслідки ракетного удару, нанесеного Іраном по військовій базі США Айн аль-Асад в іракській провінції Анбар.

Про це повідомляє видання National Public Radio в середу, 8 січня.

Фатальний Іран. Колонка Леоніда ШвецяЛітак авіакомпанії МАУ розбився вранці 8 січня в Тегерані. Іран перетворюється в нещасливе місце для української авіації.

На фотографії, наданій компанією Planet та Інститутом міжнародних досліджень Мідлбері в Монтереї, видно пошкоджені ударами ракет ангари та будівлі. У NPR відзначають, що, судячи з фотографії, як мінімум п'ять будівель отримали значні пошкодження.

«Деякі з влучень виглядають так, як ніби ракета влучила в самісіньке яблучко», - заявив аналітик Інституту Мідлбері Девід Шмерлер.

Нагадаємо, вночі 7 січня по військовій базі США в Іраку було завдано ракетного удару. Відповідальність за ракетний обстріл взяв на себе іранський Корпус вартових ісламської революції.

Пізніше президент США Дональд Трамп в своєму зверненні до нації анонсував нові економічні санкції щодо Ірану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: