МАУ підготувала альтернативні маршрути скасованих рейсів до Тегерана

Читать на русском
Міжнародні авіалінії України запропонують альтернативне рішення пасажирам рейсів в Тегеран, які були скасовані після аварії літака в Ірані.

Міжнародні авіалінії України запропонують альтернативне рішення пасажирам рейсів в Тегеран, які були скасовані після аварії літака в Ірані.

Відповідну заяву авіакомпанія розмістила в Facebook.

Так, в авіакомпанії заявили, що всі рейси між Києвом та Тегераном було скасовано на невизначений термін, а пасажирам скасованих рейсів запропонують альтернативне рішення.

«Пасажирам скасованих рейсів буде запропонована зміна маршруту, за можливості, або повернення коштів за невикористані квитки. За поверненням коштів пасажирам потрібно звертатися за місцем придбання авіаквитків», - повідомили в МАУ.

Раніше пресслужба авіакомпанії МАУ опублікувала імена загиблих членів екіпажу внаслідок катастрофи Boeing-737 рейсу PS752.

Як відомо, вранці 8 січня Boeing 737 «Міжнародних авіаліній України» зазнав аварії за дві хвилини після вильоту з аеропорту імені Імама Хомейні в Тегерані. Унаслідок авіакатастрофи загинуло 9 членів екіпажу та 167 пасажирів.

Україна й низка зарубіжних авіакомпаній призупинили авіасполучення або змінили маршрути польотів своїх літаків над Іраном і Іраком через інцидент.

Офіс генерального прокурора почав розслідування авіакатастрофи літака Boeing 737 авіакомпанії МАУ в Ірані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: