Авдіївка на добу залишилася без електропостачання

Читать на русском
Жителі міста Авдіївка і п'яти населених пунктів Ясинуватського району у Донецькій області  залишилися без електропостачання через проведення відновлювальних робіт на лінії електропередач.

Жителі міста Авдіївка і п'яти населених пунктів Ясинуватського району у Донецькій області залишилися без електропостачання через проведення відновлювальних робіт на лінії електропередач.

Про це повідомляє ДСНС у п'ятницю, 3 січня.

«Сьогодні диспетчер Служби порятунку 101 отримав повідомлення про те, що у зв'язку з проведенням відновлювальних робіт на лінії електропередач ПЛ-110 кВ припинено електропостачання Авдіївка і п'яти населених пунктів Ясинуватського району. Всього без електропостачання залишилися понад 24 тис. абонентів», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що для забезпечення електроенергією об'єктів критичної інфраструктури в Авдіївці залучено дві пересувні електростанції потужністю 80 і 40 кВт і два чоловіки особового складу.

Зокрема, електроенергією забезпечена військово-цивільна адміністрація Авдіївки, пенсійний фонд, Укртелеком, відділ Національної поліції, пункт швидкої медичної допомоги та насосна станція теплопостачання 14-поверхового житлового будинку.

«Відсутність електроенергії не впливає на теплопостачання населення. Питна вода надходить населенню самопливом», - заявили в ДСНС і додали, що відновлювальні роботи планують завершити 4 січня.

Раніше повідомлялося про проблеми з електропостачанням в Мар'їнці.

Також ми писали про перебої з теплопостачанням в Лисичанську.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: