У Лисичанську без опалення школи, дитсадки і лікарні

Читать на русском
У Луганській області близько 46 тисяч осіб у містах Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля залишаються без водопостачання. Також у Лисичанську спостерігаються перебої з теплопостачанням.
Ілюстративне фото.

У Луганській області близько 46 тисяч осіб у містах Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля залишаються без водопостачання. Також у Лисичанську є перебої з теплопостачанням.

Про це повідомляє ДСНС у четвер, 26 грудня.

«Станом на 7:00 26 грудня в зв'язку з відключенням 24 грудня від електропостачання через заборгованість за спожиту електроенергію семи насосних станцій ЛКСП «Лисичанськводоканал», без централізованого водопостачання залишаються частково місто Лисичанськ, місто Привілля і місто Новодружеськ (близько 46 тис. абонентів)», - йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що через недостатню кількість води в системі 25 грудня призупинено роботу однієї котельні в Лисичанську. Без теплопостачання залишилися 110 житлових будинків (близько 5 тис. 200 абонентів), три школи, три дитячі садки й чотири медичні установи. При цьому станом на ранок температура повітря становить 3 градуси тепла.

Раніше в Міністерстві розвитку громад і територій розповіли, що в Україні проблеми з опалювальним сезоном є в трьох областях.

Також Кабмін зобов'язав здійснити перерахунок плати за опалення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: