Зведення ООС: бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню

Читать на русском
На Донбасі протягом минулої доби, 29 грудня, збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню.
Ілюстративне фото.

На Донбасі протягом минулої доби, 29 грудня, збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню.

Як інформує пресцентр операції Об'єднаних сил, противник обстріляв позиції українських підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Обмін полоненими: з'явилися фото звільненихПерші 25 осіб, яких звільнили з полону в ЛНР, скоро будуть вдома, пообіцяли в Офісі президента.

Обстріли велися двічі поблизу Новотроїцького, біля Миколаївки, неподалік з Василівкою, у районі населеного пункту Мар'їнка, поряд з Широкиним.

Один обстріл з великокаліберного кулемету противник здійснив по захисникам Луганського, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

«Вчора, 29 грудня, втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було. З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає», - зазначили в ООС.

Нагадаємо, на Донбасі завершилося взаємне звільнення утримуваних осіб.

В ході обміну полоненими на КПВВ Майорське були звільнені 76 українців.

Раніше ЗМІ повідомили, що українській стороні передали 81 людину, а в «ЛДНР» вирушили 139 осіб. При цьому з обох сторін були люди, які відмовилися повертатися.

Також стало відомо, що Україна передала сепаратистам п'ятьох ексберкутівців і бразильського найманця Рафаеля Лусваргі, засудженого до 13 років в'язниці, а також низку громадян Росії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: