Кабмін запустить сайт з детальним звітом своєї роботи

Читать на русском
Дубілет нагадав, що у вересні Верховна рада затвердила програму діяльності уряду. На новоствореному сайті задуми кожного з міністерств описано більш докладно.

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет оголосив про створення сайту з детальною програмою діяльності уряду, який має зробити діяльність Кабміну більш прозорою.

Про це Дубілет повідомив у Facebook.

«Головним замовником і модератором цього проєкту виступив Олексій Гончарук (прем'єр-міністр України - ред.). У такому детальному й структурованому форматі План уряду публікується вперше», - заявив Дубілет.

Дубілет нагадав, що у вересні Верховна рада затвердила програму діяльності уряду. На новоствореному сайті задуми кожного з міністерств описано більш докладно, додав він.

Міністр розповів, що всього у програмі 78 цілей. За кожною програмою опубліковано концепцію, а також KPI (індикатори), за якими будуть вимірюватись досягнення. Для кожної цілі визначається конкретний відповідальний міністр із його заступником та додається план дій.

«Поки що це все проєкти, які ми спеціально виставили на обговорення до їхнього офіційного затвердження. Вони будуть ще вдосконалюватись за результатами обговорення з зацікавленими сторонами» - додав він.

Раніше міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет повідомив, коли варто очікувати результати пробного електронного перепису населення України.

Також Дубілет пообіцяв до кінця січня 2020 року спільно з міністерствами змінити посадові інструкції у всіх точках надання держпослуг.

Як міністри виконують обіцянки за підсумками четвертого місяця – за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: