Суд відправив під нічний домашній арешт екснардепа від «Свободи»

Читать на русском
Київський апеляційний суд відправив під нічний домашній арешт колишнього народного депутата від ВО Свобода Олексія Кайду, якого підозрюють у нападі на нардепа з партії Слуга народу Андрія Богданця.

Київський апеляційний суд відправив під нічний домашній арешт колишнього народного депутата від ВО «Свобода» Олексія Кайду, якого підозрюють у нападі на нардепа з партії «Слуга народу» Андрія Богданця.

Про це напередодні повідомила пресслужба суду.

Зазначено, що за результатами розгляду апеляційна скарга, подана прокурором і стороною захисту, задоволена частково, постанову слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 12 грудня 2019 скасовано.

«Застосований до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в певний період доби, а саме: з 22:00 до 6:00 наступного дня із забороною залишати місце проживання без дозволу слідчого, прокурора і суду до 12 лютого 2020 включно», - йдеться в повідомленні на сайті суду в четвер увечері.

Нагадаємо, 11 грудня після засідання комітету з питань аграрної та земельної політики сталася бійка між Богданцем і членами Свободи. Прокуратура відкрила справу за статтею «погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча». А на наступний день екснардепа Кайду затримали.

У четвер, 12 грудня, Печерський районний суд відпустив Кайду на поруки. За нього поручилися депутати Верховної ради Михайло Бондар, Вадим Івченко та Оксана Савчук.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: