Поліція затримала «свободівця» за бійку з Богданцем

Читать на русском
Правоохоронці вранці 12 грудня затримали представників ВО Свобода Кайду і Куніцина за бійку з нардепом від Слуги народу Андрієм Богданцем.

Правоохоронці вранці 12 грудня затримали представників ВО «Свобода» Кайду і Куніцина за бійку з нардепом від «Слуги народу» Андрієм Богданцем, яка сталася напередодні після засідання аграрного комітету Верховної ради.

Про це повідомив лідер «Свободи» Олег Тягнибок в Facebook. За його словами також затриманий третій учасник бійки - Олег Куцин.

«Сьогодні о 5-ій ранку, у кращих кегебістських традиціях, особи, які називають себе правоохоронцями, почали ломитися у квартиру Олега Куцина - командира добровольчого взводу Карпатська січ і Олексія Кайди, ветерана війни, народного депутата України VII скликання. Причина - заява нардепа від СН Андрія Богданця. Того самого, раніше судимого, провокатора, який вчора отримав відсіч за хамство на засіданні аграрного комітету», - заявив Тягнибок.

Тягнибок додав, що Кайду намагаються забрати в Печерський райвідділ поліції Києва.

Нагадаємо, 11 грудня, у Верховній раді України сталася бійка після засідання комітету ВР з питань аграрної політики.

Депутат фракції «Слуга народу» Андрій Богданець, побитий активістами «Свободи» після засідання комітету з питань аграрної та земельної політики, потрапив до лікарні.

Нацполіція відкрила кримінальне провадження за фактом бійки в парламенті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: