Нардеп Богданець потрапив до лікарні після бійки в Раді

Читать на русском
Депутат фракції Слуга народу Андрій Богданець, побитий активістами Свободи після засідання комітету з питань аграрної та земельної політики, потрапив до лікарні.

Депутат фракції «Слуга народу» Андрій Богданець, побитий активістами «Свободи» після засідання комітету з питань аграрної та земельної політики, потрапив до лікарні.

Про це повідомила речник «Слуги народу» Євгенія Кравчук у Facebook.

За її словами, Богданця відвезли до лікарні з підозрою на струс мозку.

Фракція політичної партії «Слуга народу» також відреагувала на цей інцидент, оприлюднивши заяву, в якій назвала його «свідомою провокацією, яка має на меті зрив законотворчого процесу і дестабілізацію ситуації в Раді на догоду певним політичним силам».

«Ми звертаємося до правоохоронних органів з вимогою належним чином відреагувати на цей інцидент відповідно до чинного законодавства. Ми звертаємося до керівництва Верховної ради та Апарату Верховної ради із закликом забезпечити можливість стабільної роботи комітету з аграрної політики – у тому числі шляхом тимчасового перенесення засідань у більш захищене приміщення, посилення охорони і забезпечення громадського порядку під час і в місці проведення засідань», - йдеться у заяві.

Нагадаємо,представники ВО «Свобода» Леонов і Мірошниченко влаштували бійку з Богданцем. Бійка сталася через ринок землі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: