Стало відомо, коли в Мінкульті представлять законопроект про дезінформацію

Читать на русском
Міністерство культури, молоді і спорту планує представити на обговорення законопроект про дезінформації на початку січня 2020 року.

Міністерство культури, молоді і спорту планує представити на обговорення законопроект про дезінформації на початку січня 2020 року.

Про це повідомив міністр культури Володимир Бородянський у своєму Telegram.

Де найвищий рівень джинси в регіональних онлайн-медіа – дослідження ІМІПід час парламентської передвиборчої кампанії, найвищий рівень джинси серед регіональних онлайн-медіа зафіксовано на Тернопільщині — 13 відсотків від загальної кількості матеріалів.

За його словами, законопроект перебуває на фінальній стадії розробки. При цьому до напрацювань залучалися представники журналістського і медіа-спільноти.

«Ми готові представити його (законопроект про дезінформацію - ред.) До другого етапу обговорення. З огляду на велику суспільну важливість цього законопроекту, який стосується насамперед державної та інформаційної безпеки, глибоко переконаний, що він повинен проходити через публічний діалог. Ми представимо його на обговорення на початку січня і будемо готові допрацьовувати на основі публічного діалогу», - написав Бородянський.

Нагадаємо, в новому законі про медіа планують запровадити відповідальність за умисне поширення інформації, яка є елементом військової агресії Російської Федерації проти України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: