Представили нового директора Українського інституту нацпам'яті

Читать на русском
Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський представив нового керівника Українського інституту національної пам'яті Антона Дробович.

Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський представив нового керівника Українського інституту національної пам'яті Антона Дробовича.   Про це пише пресслужба відомства в понеділок, 23 грудня.

«Міністерство культури, молоді та спорту продовжує практику подання керівників або людей, яких ми рекомендуємо на керівні посади. Сьогодні я хочу вам представити Антона Дробовича, який затверджений керівником центрального органу виконавчої влади Інституту національної пам'яті», - сказав Бородянський.

Антон Дробович - кандидат філософських наук, експерт в сфері освіти і культури, дослідник міфології і сучасних комунікацій, арт-критик, член правління Молодіжної асоціації релігієзнавців. Працює доцентом кафедри культурології Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова та експертом Інституту суспільно-економічних досліджень. Лауреат IV мистецтвознавчого конкурсу Stedley Art Foundation, автор циклу лекцій на тему міфології в мистецтві, а також понад 50 наукових публікацій в галузі філософії, культурології та антропології.

Нагадаємо, 4 грудня Кабінет міністрів України призначив Антона Дробовича головою Українського інституту національної пам'яті.

Також відзначимо, ЦВК зареєструвала В'ятровича народним депутатом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: