В Україні створили міжвідомчу групу з розвитку спиртової галузі

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО щодо вдосконалення державної політики розвитку спиртової галузі.

Глава держави Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО щодо вдосконалення державної політики розвитку спиртової галузі та створив міжвідомчу групу, яка займатиметься цим питанням.

Про це пише пресслужба глави держави в суботу, 21 грудня.

Демонополізація спиртової галузі: що змінить та які обмеження потрібніКомітет ВР підтримав скасування держмонополії на виробництво спирту. Про монополію в спиртовій галузі поговорили з експертами.

Так, відповідно до указу №925/2019, президент ввів в дію рішення РНБО від 20 грудня «Про вдосконалення державної політики розвитку спиртової галузі України». Контроль за виконанням було покладено на секретаря РНБО Олексія Данилова.

Крім того, указом №926/2019 Зеленський створив міжвідомчу групу з підготовки пропозицій щодо вдосконалення державної політики розвитку спиртової галузі.

Головою міжвідомчої крупи був призначений заступник керівника ОП Андрій Смирнов. Група в двотижневий термін має представити главі держави пропозиції щодо вдосконалення державної політики розвитку спиртової галузі.

Раніше в суботу, 14 грудня, закон президента Володимира Зеленського, який передбачає скасування державної монополії на виробництво спирту, набув чинності.

Також нагадаємо, Зеленський підписав закон про скасування держмонополії на виробництво спирту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: