Трамп відреагував на оголошення імпічменту

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив про те, що хоче негайного початку процесу в Сенаті Конгресу США в рамках імпічменту.

Президент США Дональд Трамп заявив про те, що хоче негайного початку процесу в Сенаті Конгресу США в рамках імпічменту.

«Тепер вони (демократи - ред.) хочуть диктувати Сенату, як їм вести свій процес. Насправді у них нуль доказів, вони навіть не будуть показуватися. Вони хочуть залишитися в стороні. Я хочу негайного початку процесу!», - написав Трамп у Twitter.

США за рік до виборів: українське питання та імпічмент ТрампуВже наприкінці грудня слід очікувати, що процедуру імпічменту президента США передадуть на розгляд до Сенату. Якими будуть наслідки та чого очікувати Україні – в матеріалі політолога Олександра Радчука.

Нагадаємо, Палата представників Конгресу США проголосувала за обидві статті обвинувачення проти президента США Дональда Трампа.

Білий дім назвав оголошення імпічменту Дональду Трампу Палатою представників «одним з найганебніших політичних епізодів в історії країни».

Як відомо, у США розгорівся скандал після того, як анонімний інформатор заявив про тиск Трампа на українського президента Володимира Зеленського з метою схилити владу до розслідування щодо Хантера Байдена, сина колишнього віце-президента Джо Байдена, в обмін на фінансову і військову допомогу.

Трамп став третім американським лідером, якому офіційно пред'явлені звинувачення у відповідності з Конституцією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: