Власник «Думська TV» повідомив про обшуки в нього вдома

Читать на русском
Власник Думская ТВ Михайло Шмушкович повідомив, що слідчі НАБУ приходили з обшуком до нього додому, а не тільки на телеканал.

Власник «Думская ТВ» Михайло Шмушкович повідомив, що слідчі НАБУ приходили з обшуком до нього додому, а не тільки на телеканал.

Про це він сам повідомив Радіо Свобода.

«Вже о 7-й ранку вони були в мене вдома. Там все пройшло без конфліктів, я не дуже зрозумів, чому не можна було зі мною разом поїхати на телеканал. Пізніше з розмов працівників на місці в мене було враження, що вони й самі не знали, що приїхали на телеканал», – сказав Шмушкович.

Він є заступником голови обласного осередку партії «Європейська солідарність», а в 2014-2015 роках був головою Одеської обласної ради.

У кримінальному провадженні, яке розслідує НАБУ і в рамках якого в політика провели обшуки, фігурує дві компанії, повідомив Шмушкович.

«Мені сказали, що я не можу під час слідчих дій їх називати, але в жодній із цих компаній я не є засновником. Одну з них я консультував, а до другої я не маю відношення – просто продав їм свою власність», – сказав Шмушкович.

У НАБУ зазначили, що попередня правова кваліфікація справи, в якій проходять обшуки, – «зловживання владою або службовим становищем».

Нагадаємо, 20 грудня НАБУ проводило обшуки в офісі одеського телеканалу «Думська TV».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: