У США назвали дату голосування щодо імпічменту Трампа

Читать на русском
У середу, 18 грудня, голосування в рамках процедури імпічмента президента США Дональда Трампа відбудеться в Палаті представників США.

У середу, 18 грудня, голосування в рамках процедури імпічмента президента США Дональда Трампа відбудеться в Палаті представників США.

«Палата представників здійснить одні з найбільш вагомих своїх повноважень, які вона має відповідно до конституції США, і проголосує за схвалення двох статей з імпічменту щодо президента США», - сказано в заяві спікера палати представників Ненсі Пелосі.

Імпічмент дедалі ближчий: чим закінчиться Українагейт для ТрампаІмпічмент Трампу дедалі ближче. Владислав Фарапонов змоделював можливі наслідки подій, спираючись на факти, які є непомітними і незрозумілими для тих, хто спостерігає за історією з України.

У разі затвердження палатою представників США обвинувального висновку проти Трампа, питання буде розглядатися в Сенаті.

Нагадаємо, 16 грудня, юридичний комітет Палати представників опублікував повний звіт про імпічмент, в якому викладаються причини висунення звинувачень проти президента Дональда Трампа.

Як відомо, у США розгорівся скандал після того, як анонімний інформатор заявив про тиск Трампа на українського президента Володимира Зеленського з метою схилити владу до розслідування щодо Хантера Байдена, сина колишнього віце-президента Джо Байдена, в обмін на фінансову і військову допомогу.

Журналіст і аналітик Владислав Фарапонов, який працює і навчається у США, змоделював можливі наслідки подій, спираючись на факти, які є непомітними і часом незрозумілими для тих, хто спостерігає за процедурою імпічменту Трампа з України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: