Суд скасував зупинення слідства у справі Охендовського

Читать на русском
Антикорупційний суд задовольнив скаргу захисника колишнього очільника Центрвиборчкому про скасування постанови детектива.
Михайло Охендовський

Суд скасував постанову детектива Національного антикорупційного бюро про зупинення слідства у справі за підозрою колишнього голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського в одержанні неправомірної вигоди.

Таке рішення 12 грудня ухвалив Вищий антикорупційний суд, повідомляє «Слово і Діло».

Наразі причина такого рішення невідома, оскільки оприлюднена лише коротка його частина.

Нагадаємо, у квітні 2017 року НАБУ направило до САП остаточну підозру Охендовському, якого підозрюють у незаконному отриманні грошей із «чорної каси» Партії регіонів.

9 червня САП повідомила, що тимчасово призупинила розслідування стосовно Охендовського. У САП стверджували, що розслідування зупинено на підставі необхідності виконання процесуальних дій у межах міжнародного співробітництва.

У квітні 2018 році Солом’янський райсуд Києва скасував постанову керівника САП від 1 червня 2017 року про зупинку розслідування у справі щодо Охендовського.

У САП своєю чергою пояснили, що чекають на повний текст рішення суду, після чого слідство буде відновлено. Втім детектив НАБУ виніс нову постанову про призупинення слідства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: