Ситуація на Донбасі: 6 обстрілів, є поранений

Читать на русском
На Донбасі протягом 15 грудня збройні формування РФ шість разів порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу поранення отримав один український військовий.

На Донбасі протягом 15 грудня збройні формування РФ шість разів порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу поранення отримав один український військовий.

 Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 15 грудняСитуація на сході країни станом на 15 грудня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстріляв українські підрозділи з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Всі шість обстрілів позицій українських захисників зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ.

Режим тиші бойовики порушили неподалік Луганського і Кримського, там ворог застосував станкові протитанкові гранатомети. Двічі режим припинення вогню порушили біля Кримського. Тут застосували станкові протитанкові гранатомети, ручні протитанкові гранатомети і підствольні гранатомети. В районі Хутори Вільного бойовики застосували автоматичні гранатомети, біля Світлодарська - станкові протитанкові гранатомети і автоматичні гранатомети, біля Зайцевого - станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Нагадаємо, на Донбасі під час виконання бойового завдання загинув нацгвардієць.

Також відзначимо, ООН направила гумдопомогу на окупований Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: