Верещук розповіла, хто у ВР проголосує за зняття недоторканності з Порошенка

Читать на русском
Верещук заявила, що вона не знає колег з її парламентської фракції, які відмовилися б голосувати за зняття депутатської недоторканності з Порошенка.

Нардепка від «Слуги народу» Ірина Верещук заявила, що вона не знає колег з її парламентської фракції, які відмовилися б голосувати за зняття депутатської недоторканності з п'ятого президента України, лідера партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка.

Про це вона сказала в ефірі «112 Україна».

Понад 70% українців підтримують зняття недоторканності з ПорошенкаДві третини українців підтримали зняття недоторканності з експрезидента країни Петра Порошенка.

«Моя позиція, здається, найбільш публічна. Звісно, «за», - сказала Верещук. Вона додала, що не знає депутатів від «Слуги народу», які б відмовилися голосувати за зняття депутатської недоторканності з Порошенка.

Раніше підтвердили, що Державне бюро розслідувань почало розслідування ймовірної державної зради п'ятим президентом України Петром Порошенком під час підписання Мінських угод.

Колишній президент України зараз фігурує в ще 13 кримінальних справах. Йдеться про держзраду у зв'язку з корупційними злочинами, придбанням телеканалу «Прямий», зловживанні владою, легалізації незаконних доходів від продажу заводу «Кузня на Рибальському», на який накладено арешт, а також інцидентом у Керченській протоці.

При цьому офіційно Порошенко не є підозрюваним або обвинуваченим у жодній справі, але фігурує як свідок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: