Зеленський відреагував на протести на Банковій

Читать на русском
Зеленський після нормандської зустрічі заявив, що спокійно ставиться до протестів біля ОПУ, але вважає такі акції козирем для РФ.
Фото - ОПУ.

Президент України Володимир Зеленський після нормандської зустрічі заявив, що спокійно ставиться до протестів біля ОПУ, але вважає такі акції «козирем» для РФ.

Президент сказав, що на зустрічі Путін піднімав тему протестів.

«Нормандська четвірка» ухвалила комюніке за підсумками саміту в ПарижіВ Єлисейському палаці в Парижі лідери країн нормандської четвірки Володимир Зеленський, Володимир Путін, Ангела Меркель і Еммануель Макрон незабаром дали спільну пресконференцію.

«Я говорив, ви ж бачите, ну який радикалізм, у нас нормальні люди. Це не аргумент ніхто нікому нічим не загрожує. Але російська сторона наводила саме ці аргументи в деталях. Дуже складний діалог з дуже непростими людьми. Мені здається такі акції лише козир, яким користувався президент Російської Федерації», - заявив Зеленський на брифінгу.

Нагадаємо, за підсумками нормандської зустрічі в Парижі президент України Володимир Зеленський виступив із заявою.

Також «нормандська четвірка» прийняла комюніке за підсумками саміту в Парижі.

Раніше члени оргкомітету акції «Варта на Банковій» в своєму зверненні зазначили, що Зеленський за результатами переговорів лідерів країн нормандського формату в Парижі не допустив здачі національних інтересів України.

Як відомо, 8 грудня на Майдані Незалежності відбулося віче - «Червоні лінії для Зеленського».

Пізніше на Банковій біля Офісу президента мітингувальники розбили табір. Але після брифінгу глав держав в Парижі мітингуючі пообіцяли зібрати лагеть на Банковій до ранку вівторка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: