Мітинг на Банковій: Зеленський у Парижі не допустив здачі національних інтересів

Читать на русском
Зеленський в Парижі не допустив здачі національних інтересів України. Про це заявили члени оргкомітету акції Варта на Банковій.
Ілюстративне фото.

Президент Володимир Зеленський за результатами переговорів лідерів країн нормандського формату в Парижі не допустив здачі національних інтересів України. Про це заявили члени оргкомітету акції «Варта на Банковій» в своєму зверненні.

«Президент Володимир Зеленський не перетнув ніяких «червоних ліній». Вважаємо, що це і наша з вами заслуга. Саме завдяки масовому невдоволенню в Україні було засвідчено, що більшість українців хочуть миру, але не шляхом поступок агресору», - сказано в заяві.

«Нормандська четвірка» ухвалила комюніке за підсумками саміту в ПарижіВ Єлисейському палаці в Парижі лідери країн нормандської четвірки Володимир Зеленський, Володимир Путін, Ангела Меркель і Еммануель Макрон незабаром дали спільну пресконференцію.

Активісти зазначили, що може існувати непублічна частина домовленостей між лідерами нормандської четвірки, тому вони і далі будуть стежити за розвитком подій.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що табір під ОПУ повністю вивезуть до ранку.

9 грудня в Парижі відбувся саміт лідерів країн «нормандської четвірки». Президенти України, Росії, Франції та канцлер Німеччини обговорили питання врегулювання ситуації на Донбасі. За підсумками зустрічі було прийнято комюніке.

Як відомо, 8 грудня на Майдані Незалежності відбулося віче - «Червоні лінії для Зеленського».

Пізніше на Банковій біля Офісу президента мітингувальники розбили табір.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: