Мітинг під ОПУ: частина людей ночували на Банковій

Читать на русском
Під Офісом президента України триває акція Варта на Банковій з вимогою до Зеленському не допустити здачі національних інтересів на переговорах в Парижі.
Фото «Варта на Банковій» з Facebook.

У понедылок, 9 грудня, під Офісом президента триває акція «Варта на Банковій» з вимогою до президента Володимира Зеленського не допустити здачі національних інтересів держави на переговорах лідерів країн «нормандського формату» в Парижі.

Частина людей, які прийшли на акцію в неділю ввечері, ночували в наметах, розбитих перед будівлею Офісу президента.

Зеленський розповів, чого очікує від «нормандської зустрічі»Президент Володимир Зеленський очікує під час зустрічі в нормандському форматі узгодити питання звільнення полонених і припинення вогню.

Сьогодні, 9 грудня, до місця знову збираються люди. Як інформує «Варта на Банковій» в Facebook, мітинг заплановано на 19:00.

Урядовий квартал охороняють бійці спецпідрозділу поліції, військовослужбовці Нацгвардії, співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, 9 грудня відбудеться зустріч у нормандському форматі на рівні лідерів країн. Участь у зустрічі підтвердили президент України Володимир Зеленський, глава РФ Володимир Путін, президент Франції Еммануель Макрон і канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Майданчиком для переговорів стане Єлисейський палац. Переговори в резиденції президента Франції заплановані на другу половину дня. Саміт стартує о 17:00, а спільна конференція учасників розпочнеться о 20:00.

Як відомо, 8 грудня на Майдані Незалежності відбулося віче - «Червоні лінії для Зеленського».

З 19 години 8 грудня на Банковій триває мітинг, учасники поставили кілька наметів і сцену.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: