До Ради подали законопроект про особливий статус Донбасу

Читать на русском
До парламенту передали законопроект №2569 «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей».

До парламенту передали законопроект №2569 «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей».

У мережі обговорюють підсумки зустрічі «нормандської четвірки»Нормандська четвірка провела зустріч у Парижі. Що про її результати думають в соцмережах – в добірці Слово і Діло.

Законопроект ініціювали депутати від партії «Слуга народу» Давид Арахамія і Олександр Корнієнко, пише сайт ВР.

Нагадаємо, вчора, 9 грудня, під час засідання «нормандської четвірки» сторони обговорили необхідність введення на території окремих регіонів Донбасу особливого статусу. При цьому Путін зазначив, що такий статус необхідно ввести на постійній основі.

Нагадаємо, в Парижі пройшло засідання в Нормандському форматі, на яке прибули президент України Володимир Зеленський, президент Франції Емманюель Макрон, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Росії Володимир Путін.

Під час зустрічі обговорили припинення вогню на Донбасі, повернення всіх українських політв'язнів, контроль над українсько-російським кордоном та проведення місцевих виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: