«Нормандська четвірка» домовилася про розведення сил на Донбасі – ЗМІ

Читать на русском
Лідери України, Росії, Німеччини та Франції на саміті нормандської четвірки погодили розведення сил на Донбасі ще на трьох ділянках.

Лідери України, Росії, Німеччини та Франції на саміті «нормандської четвірки» погодили розведення сил на Донбасі ще на трьох ділянках.

Відповідну інформацію РБК-Україна підтвердило джерело в українській делегації.

Підсумкова пресконференція за підсумками Нормандського формату – трансляціяУ Єлисейському палаці очікується підсумкова пресконференція за результатами зустрічі у Нормандському форматі.

За даними джерела, російська сторона на переговорах наполягала на розведенні сил по всій лінії зіткнення, проте наразі погоджено тільки три ділянки.

Раніше повідомлялося, що на зустрічі «нормандської четвірки» в Парижі у понеділок, 9 грудня, не змогли узгодити подальше розведення сил і засобів по всій лінії зіткнення на Донбасі.

Також стало відомо, що Україна і Росія домовилися в Парижі продовжувати газові переговори.

Нагадаємо, президенти України і Росії на саміті «нормандської четвірки» в Парижі погодили обмін полоненими, який повинен відбутися до 31 грудня 2019 року.

Прессекретар президента Зеленського заявила, що переговори лідерів країн «нормандської четвірки» в Парижі пройшли успішно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: