У Кремлі допустили зміну Нормандського формату

Читать на русском
У Кремлі пропонують погодити зміну Нормандського формату з усіма учасниками, повідомив представник президента Росії Дмитро Пєсков.

У Кремлі пропонують погодити зміну Нормандського формату з усіма учасниками.

Про це повідомив представник президента Росії Дмитро Пєсков, інформують росЗМІ.

В Кремлі не виключають можливості зміни Нормандського формату, про який говорив президент України Володимир Зеленський, але тільки «узгоджуючи з усіма учасниками».

РосЗМІ пишуть, що на Нормандському саміті велика частина питань стосувалася «ДНР» і «ЛНР», які представлені на переговорах не були».

Відзначимо, вчора відбулася нормандська зустріч і окремо двосторонні переговори Зеленського і Путіна. Сторони обговорювали ситуацію на Донбасі й газові питання.

Нагадаємо, сенатор-республіканець Рон Джонсон заявив, що США обов'язково повинні брати участь у врегулюванні конфлікту на Донбасі. Крім того, повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор повідомив, що Америка розглядає цю пропозицію.

Раніше Зеленський записав відеозвернення, в якому запропонував Путіну новий формат переговорів щодо ситуації на Донбасі за участю президента США Дональда Трампа, прем'єр-міністра Великої Британії Терези Мей, канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Франції Еммануеля Макрона.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: