Виконавчий директор «Нафтогазу» і очільник Міненерго поїхали із Зеленським у Париж

Читать на русском
Вітренко і Оржель входять до складу делегації, яка перебуває в Парижі разом з президентом України Володимиром Зеленським.

Виконавчий директор НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко і міністр енергетики і захисту навколишнього середовища України Олексій Оржель входять до складу делегації, яка перебуває в Парижі разом з президентом України Володимиром Зеленським.

«Щодо делегації, знаю, що є питання щодо газу і так далі. У складі делегації є пан Оржель і пан Вітренко. При необхідності вони будуть брати участь в обговоренні питань газу та інших питань, які їх стосуються», - повідомив заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко.

У Парижі сьогодні відбудеться зустріч «нормандської четвірки»: що пишуть у соцмережахЗустріч у Нормандському форматі пройде сьогодні, 9 грудня, в Парижі. Що думають про її можливі результати в соцмережах – в огляді.

Нагадаємо, 9 грудня відбудеться зустріч у нормандському форматі на рівні лідерів країн. Участь у зустрічі підтвердили президент України Володимир Зеленський, глава РФ Володимир Путін, президент Франції Еммануель Макрон і канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Майданчиком для переговорів стане Єлисейський палац. Переговори в резиденції президента Франції заплановані на другу половину дня. Саміт стартує о 17:00, а спільна конференція учасників розпочнеться о 20:00.

Також стало відомо, що зустріч президента Росії Володимира Путіна з президентом України Володимиром Зеленським запланована вже після переговорів в нормандські форматі.

Також повідомлялося, що президенти Росії і України Володимир Путін і Володимир Зеленський зможуть в ході двосторонньої зустрічі в Парижі обговорити проблемні питання щодо транзиту російського газу в Європу через Україну. Глава «Газпрому» Олексій Міллер і міністр енергетики Олександр Новак братимуть участь у зустрічі президентів РФ і України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: