100 днів Ради: найбільше обіцянок провалили Рабінович та Шпенов

Читать на русском

До 100 днів роботи Верховної ради «Слово і Діло» вивчило, як фракції виконували програмні обіцянки. Теперь подивимось, хто з нардепів у своїх фракціях встиг провалити найбільшу кількість обіцяного.

У фракції «Опозиційна платформа – За Життя» Вадим Рабінович не виконав вже 11% своїх обіцянок. Скромніший негативний результат в його колег Миколи Скорика та Сергія Льовочкіна, які провалили по 3% зобов’язань.

Серед позафракційних нардепів найбільше обіцянок за 100 днів роботи провалили Дмитро Шпенов (10%), Сергій Лабазюк (8%) та Борис Приходько (6%).

У монобільшості також є свої аутсайдери. Серед «слуг народу» по 9% обіцянок не виконали Олег Дунда та Олександр Дубінський.

У фракції «Батьківщина» найбільше провалених обіцянок в її лідерки – Юлії Тимошенко, яка не виконала вже 9% зобов’язань.

Також 9% невиконаних вже має на рахунку Степан Івахів з депутатської групи «За майбутнє». У «Голосі» по 3% намірів провалили лідер партії Святослав Вакарчук, нардепки Юлія Клименко та Інна Совсун. Серед нардепів фракції «Європейська солідарність» тільки депутат Ірина Геращенко має провалені обіцянки (2%).

Раніше «Слово і Діло» писало, що серед лідерів з виконання обіцянок – мажоритарники Копитін і Дирдін.

Також подробиці про те, як пройшов тиждень у Раді, читайте у статті Олександри Худякової.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: