Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
У четвер, 5 грудня, парламент розгляне проект нового Виборчого кодексу з пропозиціями президента і законопроекти про оборонні закупівлі. Слово і Діло буде транслювати засідання онлайн.

У четвер, 5 грудня, парламент розгляне проект нового Виборчого кодексу з пропозиціями президента і законопроекти про оборонні закупівлі.

«Слово і Діло» транслюватиме засідання онлайн.

Парламентський четвер /05.12.19/RadaTVchannel

Відзначимо, депутати планують почати роботу з Виборчого кодексу. Далі - проект змін до Земельного кодексу щодо протидії рейдерству (у другому читанні).

Крім того, парламент планує розглянути три варіанти законопроекту про оборонні закупівлі.

Для включення до порядку денного та ухвалення рішення передбачено питання створення сприятливих умов діяльності для підприємств, які засновані громадськими об'єднаннями осіб з інвалідністю.

У плані роботи дві ратифікації - із Європейським інвестиційним банком щодо проекту «Продовження третьої лінії метрополітену в місті Харків», а також із ЄС про внесення змін до торгових преференцій щодо м'яса птиці.

Депутати мають намір розглянути питання забезпечення прав військовослужбовців Військово-морських сил і Повітряних сил Збройних Сил України на отримання статусу учасника бойових дій.

У парламенту буде можливість остаточно ліквідувати корупційну схему під час оцінки нерухомості. У першому читанні розглянуть законопроект щодо запобігання та протидії політичній корупції.

Раніше «Слово і Діло» розібралося, про що говорили народні обранці на Погоджувальній раді в понеділок, 2 грудня.

Також нагадаємо, Рада схвалила регулювання цін на оптовому ринку електроенергії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: